Produkter for kroppen

Pevonia har kroppsproduktene som vil hjelpe deg til en vakrere kropp med sunnere, fastere hud.

I den naturlige kroppspleieserien er de næringsrike ingrediensene fra havet kombinert med rene, dyptvirkende essensielle oljer. Dette gir alle aromaterapiens fordeler for både synlige og følbare resultater. Mennesker av i dag har også innsett hvilke fordeler spaprodukter og spabehandlinger har for å forynge, stresse ned og fornye huden. Pevonia Spa Body Line er så herlig frisk og naturlig at det gir deg en spa opplevelse - hver dag.

Dry Oil Body Moisturizer
Perfekt for å gjenvinne hudens fuktighet og elastisitet. Denne lette oljen inneholder vitaminene A, E og D, squalane, aloe og andre naturlige oljer. Huden blir silkemyk uten fet hinne.
Brukes etter dusj eller bad.

Body Moisturizer
Fuktighetsgivende, oppstrammende kombinasjon av kamille, kjerringrokk og alfa-hydroksisyrer gjør huden myk og glatt som fløyel. Brukes etter dusj etter bad.

Body Scrub
Herlig essensiell rosenolje, kamille og sepeurt er kombinert i denne skrubbekremen som skånsomt fjerner døde celler, fjerner urenheter og renser tilstoppede porer. Brukes på tørr hud en til to ganger i uken.

Body-Svelt Gel (Cellulite)
En kraftfull gelé med glykosfærer har dyptvirkende effekt for å glatte ut fettansamlinger. Huden føles fastere og overflaten blir glattere. Glykosaminglykaner og kaffein er en usedvanlig effektiv kombinasjon som gir resultater. Brukes hver morgen.

Body-Svelt Cream (Cellulite)
Denne kremen bruker du hver kveld for å aktivisere hudens funksjoner og bryte ned fett. Huden blir først lett rød etter påføring, men deretter blir hudoverflaten glattere og jevnere. Niacin, guarana og andre urter i kraftfull synergi gir resultater.

Body Shampo Anti-Stress
Aromatisk og deilig beroligende. Brukes til dusj eller bad når du trenger avspenning og harmoni. Inneholder hasselnøtt, kamille og lavendel essensielle oljer.

Body Shampo Contour
Aromatisk og avgiftende. Her er hasselnøttolje kombinert med alger som har en utglattende effekt på hudens overflate. Brukes til dusj eller bad.

Bath Salts Anti-Stress
Gi deg selv en total spa opplevelse på ditt eget bad. Vidunderlig aromatisk, mikronisert og pleiende badesalt med rikt innhold av marine- og mineralsalter blandet med ylang-ylang og lavendel essensielle oljer. Skru av lyset og tenn mange telys, ha på avslappende musikk - og drøm deg bort fra hverdagsstresset. Du fortjener vel det beste?

Seaweed Exfoliating Soap
Glem hampvotten, og gi kroppen din en behandlende stimulering med denne peelingsepen som er en blanding av sheasmør, alger, lime og sitronekstrakt. Effektiv mot cellulite, stimulerende for sirkulasjon og generelt oppstrammende. Anbefales daglig under dusjen eller i badet for deg som vil ha en fast, glatt elastisk kroppshud.

Micro-Emulsified Massage Oil Anti-stress
Her er siste teknologiske nyvinning innen massasjeoljer. Den melkehvite emulsjonen er meget drøy, og gir en usedvanlig behagelig massasjeeffekt. Inneholder planteoljer og essensielle oljer fra geranium og mandarin. Den forbedrer hudens elastisitet, gjør tørr og ru hud myk og glatt - hjelper på flasset hud samtidig som den gir total avspenning fysisk og psykisk.

Aromatic Seaweed Bath

Et vitamin-, mineralrikt, nærende badekonsentrat med tre ulike algetyper og eterisk olje fra furu. Det er meget energigivende, og ypperlig når man er sliten og trenger et “kick”. Bruk gjerne Seaweed Exfoliating Soap til peeling først for økt opptak av aktive ingredienser.

 

 

 

SPA FOOT LINE - FOR MYKE, LETTE FØTTER

Multi-Active Foot Cream
En ny opplevelse for dine føtter. Den eksfolierende kremen inneholder naturlig bakteriedrepende ingredienser. Gjør føttene myke, glatte og velduftende med en frisk følelse. Inneholder salisyl og glykolsyre, sheasmør og mikroniserte vitaminer.

Silky Foot Peel

Glem pimpesten og fotfil. Si farvel til ru og tykk hud med en spesiell peeling som inneholder betakaroten, peppermynte og salisylsyre. Brukes etter fotbad så ofte du trenger det.

  Tension Relief Foot Gel
Plages du av hovne, smertefulle og tunge føtter? Denne lette blå geleen gir omgående lindring. Føttene blir forfrisket, kjølige og beroliget. Inneholder essensielle oljer fra kamfer, mentol og rosmarin samt beroligende azulen.

Foot Dry Oil
Her er en unik kombinasjon av oljer og syrer som mykgjør føttene og motvirker hard hud. Planteoljer, salisyl og glykolsyre kombinert med lavendel gir myke, tørre silkeføtter. 
 Spør din Spa terapeut om andre profesjonelle, problemløsende Pevonia behandlinger for dine føtter. En Pevonia SpaPedicure er en herlig opplevelse, som øker sirkulasjonen - og gir dyp og deilig avspenning i tillegg til “nye” føtter.

Terapeuten gir deg gjerne råd om egenpleie på kjøpet!


   

Postboks 17, 9171 Longyearbyen  |  Tel + 47 79 02 37 02  |  E-mail info@polarriggen.com

 sitemap
Admin